Muuttaessani äskeittäin asumaan uuteen osoitteeseen minua puri suurikokoinen, joskaan ei niin epämiellyttävä sisustuskärpänen. Kaikki vanha, jota omistin, alkoi jo tuntua kovin kuluneelta ja uusi asunto suorastaan vaati tiettyä puhdistautumista myöskin sisustuksen suhteen. Tässä uudessa asunnossani minulla on n. 50 neliötä asuintilaa sekä oma pikku piha.

Juuri sopivasti tilaa kaikelle, mitä yksi ihminen voi tarvita.

Olen ostellut uuteen kotiini vähän sitä sun tätä. Tämä sama juttu - shoppaluinto - tulee eteeni aina, kun vaihdan asuntoa. :D Olen selaillut innolla mm. Vallilan nettisivuja ja IKEA:n katalogeja mutta jotenkin vielä onnistunut pysymään suhtkoht järjissäni enkä ole antanut itseni hukkua äkilliseen kulutushysteriaan.

Pitääkin varmaan kiittää luontoani siitä, että osaan ajatella myös järkevästi vaikka usein menekin tunteella.

 

998990e0-d156-4b79-a371-18bf39a4c4ed_zps

 

Olen viime aikoina ollut hyvin uudelleenrakastunut pinkkiin väriin.

Etenkin näin syksyn aikaan koen sen lempeät sävyt virkistävinä muistutuksina kuluneesta kesästä ja koska rakastan itse sisustaa värikkäästi on tätä uutta suosikkiväriäni kerääntynyt asuntooni vähän sinne sun tänne.Omaa silmääni viehättää etenkin tällainen tässä kuvassa näkyvä mustan, valkoisen, hopean ja pinkin kombinaatio.

Kuvassa näkyvät kynttiläkipot ovat kaikki omia ihastuslöytöjäni Indiskasta. Taustalla näkyvät uudet Vallilan Kelohonka - malliston verhot, jotka minun oli aivan pakko päästä ostamaan muuttoni jälkeen.

Tykkään kovasti Vallilan tuotteista. Heidän suunnittelijoiltaan löytyy juuri sellaista tyyliä, intoa ja inspiraatiota, jota itse arvostan. 

 

3e4490b2-208f-41a2-8436-849afa9076ed_zps

 

Rakkauteni pinkkiin näkyy myös seinilläni. 

Minulta löytyy useampiakin tauluja, mutta vailla miehen auttavaa kättä en ole vielä saanut niitä paikoilleen. En uskalla porata reikiä seiniin, koska tiedän etten oikeasti "osaa" enkä halua aiheuttaa asunnolle vahinkoja töppäilyilläni.

Nämä nätit sisustustarrat löysin Lidlistä. 

 

89a54712-be6a-4f7b-9afd-69b91574bc4f_zps

 

Yksi suosikkilöytöjäni on tässä kuvassa näkyvä peili.

Löysin sen haahuillessani kirppiksellä ja ihastuin siihen heti.

En ole itse suuremmin maalaisromanttisen sisustustyylin ihailija, mutta tämä peili teki itseeni vaikutuksen heti kättelyssä. Tykkään kerätä kotiini omintakeisia esineitä ja juuri sopivasti minulta sattui puuttumaan nätti peilikin.

Etsijä löysi siis itsellensä juuri sopivan tuotteen.

 

53c47fa7-f51c-42e3-ad72-6c09d9efbc8f_zps

 

Kirpputoriltä löytyi myös tämä nätti lamppu.

Olin jo jonkun aikaa etsinyt itselleni näyttävää ja värikästä valaisinta ja tämäkin ilmestyi eteeni kuin taikaiskusta.

Valaisin on juuri sopivan persoonallinen ja sopii tyyliltään hyvin asuntooni.

Halvallakin tämä lähti, en itse maksanut tästä kuin 15 euroa.

 

On mukavaa, kun saa halvalla tehtyä hyödyllisiä löytöjä. Itse rakastan sisustamista, mutten olisi valmis maksamaan sen toteuttamisesta itseäni kipeäksi. 

Kotoileminen on kyllä paljon mukavampaa nyt, kun olen saanut uudistettua asuntoni sistusta ja uuteen asuntoon totutteleminenkin on näin mukavampaa, kun saa olla kauniiden asioiden ympäröimänä.

Nyt sitä vaan totuttelemaan uuteen elämään täällä sekä sen uusiin tuuliin.