Ulkona on kamalan synkkää ja harmaata ja siellä miltei sataa vettä. Yritän tässä parhaani mukaan keskittyä kirjoittamaan yhtä mielessäni olevaa, jo muutaman kuukauden ajan kehitteillä ollutta lyhyt tarinaa ja koetan unohtaa kaiken tuon synkkyyden tuolla ulkona. Nyt kun vielä kykenen kirjoittamaan näin päivisinkin, jonkun ajan päästä pitäisi raahautua työkkäriin ja alkaa katselemaan työkokeilupaikkoja, että saisi näihin päiviin jotakin mielekkyyttä. Opiskellahan minun piti, muttei se syistä noista ja näistä oikein onnannut.

Kofeiini auttaa tässäkin duunissa ihan mukavasti + hyvä musiikki tuossa taustalla. Unohtamatta tietenkään satunnaisia tupakkitaukoja. Tässä aamun aikana olen kirjoittanut ja uudelleenkirjoittanut, miettinyt tekstiäni pääni puhki ja kuunnellut repeatilla Madonnan parhaita kappaleita. Olen oikeasti hyvin kade niille ihmisille, jotka saavat tuotettua ison määrän semilaadukastakin tekstiä ihan tuosta vaan. Itse huomasin taas miettiväni jokaista sanaa ja pähkäileväni lauserakenteita. :D Onneksi tajusin valita itselleni kirjoitettavaksi aiheen, joka on suhteellisen helppo vaikka tietenkin ainahan se on välistä mukavaa piinata itseään täysin abstrakteilla ideoilla.

Onhan näissä synkissä syksypäivissä kyllä omatkin puolensa, nimittäin niiden illat. Itse suunnittelin viettäväni iltani sohvannurkassa katsellen kynttilöiden valossa Frozenia ja syöden jäätelöä. :)

https://www.youtube.com/watch?v=7YzW1nMB9fk (Madonna - La Isla Bonita)

https://www.youtube.com/watch?v=rDnUIXF2ly8 (Madonna - Like A Prayer)

https://www.youtube.com/watch?v=MDM0yAJjlBo (Madonna - Frozen) <3